Pengarna finns kvar

Mange och jag åkte till tysons corner idag för att få shoppa i lugn och ro. Vi både trodde att vi skulle hitta saker som vi ville ha i affärer som vi kanske missat. Eller saker som vi missat i affärerna när vi gått tidigare.
Efter att ha gått ett varv i centrumet och inte köpt något började vi inse att vi nog inte missat nåt. Tommhänta och med alla pengar kvar i plånkan ringde vi mamma och hon fick hämta oss och köra hem Mange. Jag följde med mamma och handlade på en maktsfär som hette costcos, typ som Martin Ohlsson blandat med net on net. Coolt blöjförpakningar som räcker typ ett halvår för hur lite som helst, tyvärr kan vi inte köpa det, blir bökigt att ta hem.

Hemma igen, Mange kände sig dålig så han hade gått ch lagt sig tillsammans med Casper. Jag hann med en liten vila också. Anders och Linnea kom hem från köpcentrumet som vi var på igår, då tog vi en liten drink och firade Anders 25 års dag i förskott. Så kår fick Anders två födelsedagar. Han hann fylla både 24 och 25, det är inte dåligt det. Sen ut på restaurang och äta. Mange stannade hemma för han mådde dåligt. Caper charmade vår servitris så han fick gratis pommes, vad gör man då. Kan ju inte säga nej så han fick äta en massa pommes idag, gissa omdanar nöjd, fick till och med ketchup på. Ojojoj i staterna händer det grejer :)

Nu har vi kommit hem till Mange igen och dricker kaffe och äter godis, imorgon är det fredag, då får vi se vad domäner. Tack förmiddag.

Carro

Kommentera här: