Längta längta längta

Om fjorton dagar åker vi och guuud vad jag längtar. Allra mest längtar jag efter miljöombytet, sen såklart efter mamma och pappa och så lite efter barnvakt/ hjälp med lilleman. Inte för att han är jobbig, han är det underbaraste som finns. Men lite avlastning är ju skönt.

Ojoj ikväll ska vi fylla i det där formuläret som ska fyllas i för att kunna få komma in i USA. Esta eller nåt hette det, som kostar 7 dollar, men dem är noga med att skriva att det inte garanterar inträde för att man fyllt i det. Fattar inte riktigt varför man ska fylla i ett heller och tycker det är dåligt att de tar 7 dollar per såntdär formulär och alla som ska in måste ha ett eget formulär. För oss blir det då 21 dollar vilket är typ 145 kr eller nåt, inte så dyrt men ändå. Vart tar de pengarna vägen? Aja bara att göra.

Mange kom hem idag och berättade om en familj som varit på mauritsius, när de skulle hem fick ett av barnen inte flyga för att det hade vattkoppor. Jag förstår ju varför och så , men jobbigt. Nu täcker ju försäkringar och så sånt. Men tänk om Casper får vattkoppor när vi ska hem, då måste jag åka hem själv. Det kommer ju bli jättejobbigt för mig som är så flygrädd. Jaja det får vi hoppas inte händer.

Nu ska vi försöka få lilleman att sova sen ska vi fylla i det där formuläret.

Carro

Vart är orken

Jag orkar ingenting idag. Det är mycket jag skulle vilja göra men jag orkar inte.
Jag skulle vilja städa hela huset, eller det kanske ska stå behöver där. Jag behöver städa hela huset. Men jag orkar inte. Vi skulle nog må bra av att gå ut en sväng men jag orkar inte sätta på alla ytterkläder och hämta vagnen i bilen som står i garaget. Jag bara orkar inte idag.

Fattar inte vart orken tog vägen. Hmm jaja så kan det vara ibland. Iof skönt att bara kunna sitta och leka lite med Casper och slö kolla på tv. Synd att det blev på en av de fina dagarna. Varför känner man alltid så. Dåligt samvete över att man inte utnyttjar Gina dagar till fullo.

Carro

Grattis Linnea

Igår mådde jag bra hela dagen, skumt det där med febern igår natt. Men det va väl nåt som kroppen skulle bli av med. Inte vet jag. Jaja.

På förmiddagen igår tog vi bara igen oss efter natten och vilade ganska mycket. Vid lunch bar det av till Vällingby och möta upp lillebror. Vi skulle fixa presenter till Linnea som fylllde år igår. Hipp hipp hurra för henne. Men först bjöd Anders på sushi lunch. Mmmm gott. Efter det fixade anders en present i Vällingby sen åkte vi vidare till Barkarby för att köpa presenten från Mange och mig. lämnade av Anders i Åkermyntan så han kunde handla lite inför kvällen. Casper och jag åkte hem och åt mellis oc lekte lite.

Sen var det på med ytterkläderna och ut med vagnen igen. Mot Anders och Linnea för födelsedags middag. Mange jobbade sent så han kom efter. Det bjöds på god ungsbakad lax fylld med getost, till det serverades rotfrukter som var gjorda i ugnen, en sallad och en creamfraich sås. Supergott. Vi sparade lite till Mange som han fick när han kom. Sen kaffe och tårta, smarrigt men lite illamående och proppmätta gick vi där ifrån :)

Idag verkar det inte hända så mycket, casper vilar just u och jag tar igen bloggandet. vet inte vad vi ska hitta på idag. Kanske går vi ner till parken en sväng efter luch, nåt måste hända iaf.

Carro