Ajaj

Min rygg tar knäcken på mig. Det är inte roligt att vakna ned ryggont. Jag tycker ju att det ska kännas bra i ryggen när man har vilat den, jag skulle ha mer förståelse om det gjorde ont på eftermiddagen och kvällen då man har använt ryggen hela dagen.

Så imorse tog jag tag i saken och ringde till sjukgymnasten som läkaren sa att jag skulle göra om det inte hade blivit bättre efter jag ätit medicinen han skrev ut åt mig. Ringde vid halv tio, tyckte det var en bra tid då jag trodde att de kanske öppnade vid nio. Men nej, telefontiden var mellan 8.00 och 9.15, jaja får väl tinga imorgon istället då.

När jag ändå höll på så ringde jag försäkringskassan också. Fick ju föräldrapenning under semester vilket är fel. Jag hade inte ens anmält att jag skulle ha föräldraledighet den perioden, det var ju Mange dom var pappa ledig. Han har fått sina pengar som det ska.
Så ärlig dom jag är ringer jag dem spritt jag såg vad dom hänt. De skulle rättas till omgående. Detta var den 28 augusti. Har fortfarande inte fått nått invetalningskort eller fått tillbaka dagarna som jag i te tagit ut. Så jag ringde igen. Köplats. 256 eller båt sånt galet fick jag. Men det gick ganska gott ändå, tur att det var på morgonen och att det fanns många handläggare som arbetade. Men tydligen var det inget fel, de håller på att reda ut ärendet och jag får vänta lite till. Inte hela världen men jag tycker det är lite tåligt att det inte går fortare. Jag undrar lite Calvin hänt om jag inte ringt och satt att jag fått pengar som jag inte ska ha. Då hade det nog gått väldigt fort gör dem att kräva tillbaka pengarna. Jag bryr mig inte så mycket så länge jag de inte skyller det på mig eller hävdar att jag försökt fuska eller så.

Nu ska jag träna ryggen lite medan Casper sover, hoppas det blir bättre sen.

Carro

Söndagsslö

Idag har vi inte gjort mycket. Mange fick en frukost på sängen, men det ca knappt. När jag precis var klar med att göra frukosten och skulle ställa allt på en bricka så kommer han upp. Suck.
Mange fick gå och lägga sig igen så vi kunde ha en mysig familjefrukost i sängen. Haha, tanken var ju god och det blev mysigt ändå.

Slöade en stund framför tv innan vi klädde på oss för en promenad. Syften var att få Casper att somna i vagnen så att vi kunde byta däcken på bilen. Troligt att han ville sova. Annars brukar han slockna på en gång när vi tar en promenad, men inte idag. Konstigt att han inte somnar när man själv vill det. Men tillslut så.

Vi hann ( läs Mange) byta nästan alla däck innan han vaknade igen, och då var vi ( Mange) snabb. Så när det sista däcket var på gick Casper och jag in, Mange åkte till nacken och fixade luften.

Sen dess har vi inte gjort mycket. Vi var och handlade en sväng till alla middagar nästa vecka. Vi funderade på att göra en massa saker men det blev aldrig av, vi var för sega.

Efter middagen skypeade jag med mamma och pappa. Jag provade att göra det genom iphonen, det gick bra men kändes inte så värt. Mycket enklare att göra det via datorn så man slipper hålla i kameran hela tiden, sen drog det ganska mycket batteri också. Jaja nu har jag provat i alla fall.

Nu blir det vem kan slå Filip och Fredrik på kanal 5. Roligt att se vilka knasiga grenar de ska tävla i.

Carro

Gaahhaa

Jaha har sitter jag uppe kl sju en söndagsmorgon och tittar på min lilla älskling som är full av energi. Han snackar och far runt på golvet bland alla leksaker. Det här med att vi ställde tillbaka kl inatt var inget som caper bryr sig om. Haha

Han tuffar på i sina nu invanda spår ned exakt 12 timmars sömn på natten. Med lite vakenhet lite då och då, men det löser man lätt genom att ge honom nappen igen. Men imorse funkade inte den metoden när han var pigg redan kl kvart i sju.

Jaja det är inte så farligt när man väl har kommit upp, får väl se på det som att dagen blir mycket längre och jag hinner mer mycket mer idag. :)

Vi får se när Mange börjar vakna till liv, kanske ska man bjuda på en frukost på sängen?!

/Carro