Sovmorgon

Yes alltså. Imorse fick jag sovmorgon, Casper också. Under nätterna har vi gått in till honom kanske fem till sex gånger mellan kl. 23.00 och 02.00 för att stoppa in nappen. Men inatt var jag inte uppe nångång, Mange var uppe en gång runt 3 tiden, sen hämtade han honom in till oss vid halv sex. Så skönt, nu undrar man ju bara om detta var en engångsförtelse eller om det börjar vända och han kan sova hela nätterna igenom. Vi får helt enkelt se. Nattningen igår var littte jobbigt dock. Han ville inte alls sova och satte sig uppp i sängen hela tiden, jag vet inte hur många gånger vi var inne och la honom ner igen. Sista gången var Mange inne och då satt han i sängen med nallen mot ansiktet och försökte sova, så vi kom på att han nog inte har fattat hur man lägger sig ner. Lilla sötnosen. Idag gick det lite bättre, vara bara inne nån gång och la honom tillrätta.

Efter ersättningen vid 6 tiden imorse så sov vi båda två fram till kvart över åtta, då vaknade jag och Casper sov fortafrande. Jag låg kvar en stund men kunde inte somna om, Casper vaknade sen vid strax efter halv nio, då gick vi upp och åt frukost. Skönt att kännna att man är utvilad när man går upp.
Sen redan vid tio så var lilleman trött igen så vi gick och vilade, jag somnade också och vi sov till kvart över elva. Jag börjar undra om han är på gång att bli sjuk, han har varit lite snorig men det har inte påverkat honom. Vi får se.

Mange kom hem vid lunch för att fixa med luftvärme pumpen vi köpte igår. Han kompis Olle kom också förbi med sin son och hjälpte till. Nu är den på plats och igång. Nu håller vi tummarna på betydligt lägre elräkningar denna vinter. Olles son är två och ettt halv och det gick jätte bra med honom och Casper, det känns bra. Jag har ju börjar fundera på om han inte gillar andra bar. Men det kanske bara är barn i samma ålder och upp till typ ett och ett halvt. De kan ju vara lite fartiga och så. Olles son var väldigt lugn och försiktig.

Nu ligger både Mange och jag utslagna i soffa, och på TV går toop gear. Kul kul. Vad ska man hitta på. Oooo nu kom glassbilen, skickade iväg Mange. Hehe.

Carro