Tidig morgon

Det blev en tidig morgon för vår lilla familj. Casper tyckte det var dags att gå upp redan vid halv sex imorse. Vi lyckades ligga kvar i sängen till tio i sex. Tur att vi har TV i sovrummet så man kan sova igenom lite barnprogram på morgonkvisten.

Jag skulle ändå upp och jobba och dessutom öppna så vid tio i sex var det bara att gå upp. Jiiiiippiiii.

Vi får våra nya fönster isatta under dagen. Som jag har längtat, hoppas det blir lika bra som det har blivit i min huvud redan. Casper ska få vara med sin morbror hela dagen då pappa Mange kan fokusera på att inte tappa våra fönster från andra våningen rakt ner på vår asfalterade uppfart.

Blir bra det här känner jag. Ikväll blir det nog en picknick ute på en ön nånstans i vattnet.

Höres

fixelifix

Oj vi hann med mycket idag. Jag hade tänkt att det skulle bli en lugn dag i trädgården. Men det bjöds på mer än så.

Påväg för att hämta upp lille sötnöten hörde Linnea av sig och vi bestämde en fika i Bromma blocks vid lunch.

Så efter att ha fikat och snackat lite med Manges päron, åkte jag å Casper mot Bromma blocks. Mange skulle ta båten hem och vi skulle hämta upp honom senare i båtklubben.

Träffade Linnea, Casper blev bly, har aldrig sett honom så blyg förut. Nu börjar han väl komma ihåg lite ansikten å så. Vad vet jag men jag tror det å det var ju ett tag sen vi såg Linnea sist.

Sen lite shopping, Casper fick nya byxor, ny tröja och en keps av Linnea. Han tackar och bockar :)

Iväg å hämta Mange i båtklubben å sen åkte vi till Plantagen å shoppade loss. Haha. Blev en del blommor och lite jord till trädgården. Väl hemma så började vi fixa, blommmorna räckte inte så långt, det blev en färdig rabbat och tre krukor planterade. Sen hade vi lite blommor över som inte skulle ha räckt till sista rabatten, så vi gjorde en ny rabbat, en liten liten. Blev jättebra. Snyggade till lite på tomten och lekte med Casper. Nu är det grillning på G. Jag är rätt trött, tror vi alla är det.

Ha en trevlig kväll.