Ringåk och furuvikbesök

Det är så skönt att vi äntligen fått lite sommarvärme denna sommar.
Här kommer lite bilder från vårt ringåk i lördags.
 
 
 
 
 
Casper passade på att ta en tupplur medan vi åkte ring.
 
 
Idag har vi varit i Furuviksparken. I love furuviksparken. Så jäkla bra. Barnvänlig, mycket apor och andra roliga djur att titta på, nära mellan alla djur och lagom med folk. Love it! Casper verkade också tycka det var roligt, han var mycket intresserad av aporna. appa, appa gick han runt ock sa.
 
Vi fick även gå in till getterna, till skillnad från lillskansen hemma. Casper ville dock inte klappa getterna utan satte sig fint bredvid de som låg och vila.
 
Tur att han har en mamma som ser ut som en apa när han verkar gilla apor så mycket.
 

10 braiga dagar

Så var det dags för mamma att åka tillbaka till USA och pappa. Det har varit 10 underbara dagar då jag bara har sugit åt mig massa mammaenergi. Känns som att jag har suttit fast vid mammas ben dessa tio dagar. Det är som att man blivit liten igen. Men nu är det dags att växa upp och bli vuxen.

Igår var vi ute med båten igen och åkte ring och solade. Det va riktigt najs, inte lika mycket sol som dagen innan, men mycket bättre ringåk. Anders var med också det är kul.

Idag träffade vi Anders och mamma inne i stan och tog en lunch, sen var det dags för Anders att jobba. Vi åkte hem till mamma och fikade och kollade på os. Sen begav vi oss hemåt.

Jaja.

Härliga sommardag

Äntligen så fick vi en härlig sommardag på vår gemensamma semester.
Så underbart.
Mamma kom förbi vid tio-tiden imorsen, sen åkte vi ut med båten till en klippa några minuter från båtklubben. Där käkade vi lunch, solande, badande och hade det underbart i solen. Årets första dopp.
Eller ja det blev flera dopp. Ett ganska långt dopp då jag var tvungen att simma efter båten som slitit sig från förankringen. haha. Mange den badkrukan hade stategiskt lämnat sina badbrallor på köksbordet hemma.  Så det var ju bara att hoppa i efter båten och dra tillbaka den till land.Tyvärr fick vi inga bilder på detta eftersom vi inte tänkte på att dra fram kameran när allt detta hände. Men mamma hann fota som stod en bit bort och garvade. Bild på det kommer alltså senare.
 
 
Sen så efter lunch och kaffe så blev det att åka lite ring efter båten Wiihoo. Det är så jekla kul alltså.
 
Imorgon hoppas vi på samma härliga väder och att Anders hänger med ut och åker lite ring innan jobbet.