här ska bli fint

så kom denna helg som jag verkligen inte sett fram emot. Mange åkte iväg igår strax efter kl tre. Fiske resa med killkompisarna någon stans i skogen. Han kommer hem igen tisdag kväll. Jag är måttligt imponerad kan jag säga. Men men...vad ska man göra klart han ska ha roligt med sina kompisar. Men i fem dagar?! Jaja jag överlever, kunde haft det betydligt värre.

Casper är idag feberfri, men lite tagen efter alla dagar med feber. Så inte lika mycket energi, men det passade mig ganska bra. Vi tog det lugnt på morgoen. Sen åkte vi till Panduro och köpte väggdekorere. Ida tipsade mig när vi shoppade förut. Jättefina till Caspers rum. Å så blev det lite citat på vad jag tror är latin till sovrummet. Jag är nöjd, kolla hur det blev i Caspers rum.


Sen åkte vi till Ikea. Ojoj där köpte jag mycket.
Nu när jag fått min sängstomme så måste jag ju fixa till i sovrummet så det ser myyyysigt ut.
Började med att köpa nya sängkläder, tittade på nya gardiner också men de va lite dyra så jag hoppade det. Blev en ny orkide med fina kruka till fönstert också. Alltid nåt.


Kollade även på nya sängbord, är sugen på malmbyrån med bara två lådor, men även de tycket jag va lite dyra. Ska försöka ha kolla på blocket istället. Men om nån har två vita malmbyråer över så hör av er :)


När jag fått nya gardiner, väggorden på plats och sängborden tror jag att det kommer bli jättefint. Kollade även på lite större tavlor att ha över sängen. Men de var jättestora och sen insåg jag att bilden man ska ha i är större än ett a4, vilket innebär att jag måste skicka iväg bilderna för att få de utskriva vilket kommer kosta en del också. Så nu går tankarna i att istället köpa vita tavlenlister att sätta ovanför sängen ock ställa de mindre tavlorna som vi redan har på plus att fästa små spottar på som vi kan ha till sänglampor. Det blir nog bra när jag får till allt.

Köpte även massa nya ljus i sommarfärger som jag tänkte ha på bordet i vardagsrummet och ute på bordet på altanen. Kommer bli fiiiint.och så såklart nya fat att ha ljusen på och stenar/sand att lägga i faten.


sen hittade jag ett cirkustält som Casper fick.
Insåg inte hur stort det var fören vi packade upp det hemma. Haha. Men han gillar det.


jag tror det var allt. Å det blev faktiskt inte så dyrt för en massa av varorna var på rea. Men jag undrar vad Mange kommer säga när han kommer hem. Jaja ett senare bekymmer. Nu ska jag dricka mitt kaffe, äta min beskvi och kolla på TV.


 

39,2

Japp, vi pratar feber.
Japp, vi pratar Casper.
Usch stackars liten, däckade i min famn när jag kom hem från jobbet.

Imorgon får morbror Anders passa sjuklingen.
Vi hoppas på tillfriskning inatt eller under morgondagen då jag inte vill uppleva en helg solo med sjuk son igen. Håll tummarna för oss.

Var inte orolig

Igår när jag var i Bromma blocks ringer Mange och undrar vart jag håller hus. Jag fick nåt konstigt infall och ville inte berätta utan istället börjar jag jävlas lite med honom. Så jag bara sa att jag snart var hemma. Men han gav sig inte så tillslut säger jag att jag bara är och fixar lite grejer. Han förstår ju att jag är ute och shoppar.
Jag säger att han inte behöver vara orolig för mig.
Då säger han utan att tveka ' jag är inte orolig för dig, jag är orolig för våra pengar när du ger dig ut på dina äventyr'.

Haha stackar, det kan inte vara lätt att leva med mig alla gånger.
Men det är tur att han har överseende med en del och tålamod med mig. :)