Morsdag.

Idag är det som säkert alla vet, Morsdag. Jag har grattat min mamma här på bloggen och vi sms. Hmm aja, får visa min uppskattning mer när hon kommer hem. Snart snart kommer de båda hem för lite mer än en vecka. Bra typ två dagar kvar. Jag längtar så.

Jaja, jag har också blivit lite firad idag. Fick en jättefin blombuckett imorse av min fina lilla son. Tack Casper och tack Mange som var med på ett ganska stort hörn där. :) Kolla vad fin.


Vi åkte ut till Ekerö för at fira Manges mamma också. Där var vi hela dagen, solade och hade det bra. Casper grävde i vattenbrynet och vi lapade sol. Så skönt.Manges mamma fick två svartvinbärsbuskar av sina barn. Hon ville plantera dem där det stod typ som små tujor. Vet inte vad de heter. I alla fall så skulle hon slänga dem så vi fick dem istället. Skitbra. Jag har ju tjatat om att jag har velat ha nåt planetarat mot vägen på vår framsida. Vi fick fyra ganska stora buskar som vi planterade längst med muren som vi har på framsidan. Kolla inlägget med fönstrena så fattar ni. Ska knäppa kort sen när allt är klart, vi kunde bara planetar tre för sen tog jorden slut, som vi också fick från manges föräldrar. Men det blir så jekla bra! Tack!

Mamma

Grattis älskade fina lilla mamma på morsdag! Jag älskar dig. En virtuell rosbukett till dig. Snart ses vi!

Det tar aldrig slut

Nej det tar aldrig slut på saker som vi måste/vill göra på vårt lilla radhus.

Nu i helgen blev vi äntligen klara med fönstrena på framsidan av huset. ALLT är klart både invändigt och utvändigt. Bilder på hur det såg ut inne innan och hur det ser ut inne nu har ni redan fått se. Tänkte visa lite bilder på hur det så ut på utsidan innan bytet och nu efter bytet.


Här är en bild på huset innan vi flyttade in. Såhär såg det alltså ut när vi köpte det.


Jag avskydde verkligen de bruna plåtarna så vi bestämmde att måla dem vita. Såhät blev det, har konstigt nog ingen bild på hur det sett ut nu i över ett år, alltså utan skyddspappen runt fönstret. Haha men ni fattar. Är oviktigt ändå eftersom vi nu bytt ut fönstrena.

Såhär blev det tillsist.

Jag ser en stor skillnad, men det är för att jag verkligen inte alls gillade fönstrena innan och har levt med dem i nästan två år. Jag tycker att det är jättefint nu :)

Det känndes så skönt i lördags när fönstrena blev helt klara, äntligen likosm.
Men så när jag kom hem i går och skulle parkera min cykel där jag brukar, ni ser på bilden ovanför. Gissa vad som står där då. Jo detta!


Japp, ett nytt fönster. Jag hade lyckats förtränga för nån vecka eller så att vi faktiskt hade beställt ett nytt fönster till köket också, men att det var lite längre leveranstid på det. Så igår kom det äntligen. Haha. Bara att börja om då.

Det är detta fönster som ska bytas ut.

Utvändigt


och invändigt. Så ser det ut idag. Vi får se, kanske efter helgen om vi har bytt även detta fönster.

Å det finns så mycket mer som vi vill göra. Vi har smått börjat göra om altanen, vi ska göra ett nytt stacket och så ska vi slipa hela altangolvet och olja om det. Låter kanske som en dags jobb, men det är svårare med en ettåring som vill vara med och ha massa uppmärksamhet. Då hnner man inte göra så mycket.

Jaja, det blir fint och det är kul att ha saker att göra och se hur bra alla förämdringar blir. Men ibland blir jag trött på att det inte bara går på nån timme eller så. Men min Mange är super duktig och sliter på, tur att han oftast tycker det är roligt också.