Seriöst

Jag vet inte vart jag ska börja. 
Jag är ju inte den som brukar skriva om hur jag tycker om andra människor. Jag försöker att inte bry mig så mycket om det som jag inte gillar och fokusera på sånt jag gillar istället. Har märkt att det är mycket enklare och mindre energikrävande.
 
Men ibland så går det bara inte. Jag kan inte påstå att jag är den mest mogna person jag känner, absolut inte och det vill jag väl inte framstå som Heller. Men jag blir så trött på omogna personer, herre Gud säger jag bara. Folk som tycker att de är så himla mycket viktigare och bättre än alla andra. Folk som inte fattar när de går övergränsen och folk som gör otroligt löjliga saker för att typ "hämnas" eller försöka se cool ut. 
 
Ibland kan jag tycka att det är synd att jag inte har mer mod att våga säga rakt ut till de personer som jag tycker är omogna, men sen tänker jag, vad skulle det vara bra för? Antagligen ingenting för jag tror ju inte att de personerna tycker som jag så varför lägga energi på det då. 
 
Ehhee ja nu blev det lite snurrigt här, det jag vill få fram är att jag är så trött på folk som beter sig som om de vore små tonåringar fast i själva verket är några år ålder än mig själv, ta och väx upp!

Det har ju gått bra

Mange har ju varit borta hela helgen, så jag och Casper hat roat oss själva.

I lördags morse fick Anders komma hit och passa lilleman, jag drog på klädbytar dag. Kon hem med alldeles lagom med kläder till Casper, bl.a. En overall i bra skick från Lindex, ett par stövlar i rejälare material, en gallonisjacka, ett par överdragsbyxor från polarn och pyret, en pyjamas och två tröjor, tror det va allt. Allt detta betalde jag 170 kr för. Me like.

På eftermiddagen ringde Ida och undrade om vi ville hänga på till Ikea. Varför inte. Handlade inget förutom lite korv så vi slapp vara hungriga. Guuuud vad mycket folk det va, helt galet. Vi fortsatte med hem till Ida, Björn och Alice sen. Åt middag och ingick med trevligt sällskap. Blev inte så jättesent hem sen, det var nog bra.

För idag söndag begv vi oss till Bromma blocks för fotografering av lilleman. Det gick också bra. Fick se bilderna direkt så nu är det bara att beställa de vi vill ha. Smidigt och bra.

Nu på kvällen har jag faktiskt jobbat lite i väntan på att Mange ska komma hem. Snart blir det soffmys framför TVn istället för datorn.

Helg

Ja nu är arbetsveckan slut. Planeringsdag nummer 2 hade vi idag. Inte helt klara men mycket nöjda över det vi åstadkommit.

Mange åkte upp till ljungdalen idag å kommer hem på söndag igen, de skulle fixa med huset innan vintern.

Jag har lite grejer inplanterad nu imorgon och ev på söndag. Hoppas bara att vi håller oss friska och krya.

Den här fina överraskningen väntade på mig när jag kom hem. Älskade älskling!