Hur var namnet

Ja vad har vi döpt gossen till kanske det är en del som frågar sig.
Vi hade två alternativ under graviditeten, ett som jag tyckte lite bättre om och ett som mange tyckte lite bättre om. Casper sa varken bu eller bä.

Så det fick ju helt enkelt bli så att vi var tvungna att se det lilla knytet innan vi visste vad han skulle heta. Med Casper var det redan från vecka 20 i magen spikat att han skulle heta Casper.

Så när han kom ut så kollade vi noga på honom och bestämde oss för att den lilla gossen skulle få heta Oscar.

Det är klurigt det där med namn tyker jag. Att vi ska bestämma vad lilla bebis ska heta och sen får han dras med det hela livet. Man vill ju heller inte ha ett namn som man blir retat för eller om rimmar på olämpliga saker. Fast det kanske man aldrig kommer ifrån. Sen vill man ju också att det ska passa med efternamnet och att ens initialer inte blir nåt konstigt. Ja mycket att tänka på helt enkelt.

Men nu vet ni vad lilla bebis heter, Oscar. Fast av någon konstig anledning så kallar vi honom för andra små smeknamn. Jag brukar kalla honom för Snuffe, Mange har lätt för att säga "den lille" jag med å andra sidan, Casper kallar honom för Lillebror. Kommer lilla Oscar bli förvirrad...eehhh jaaa.

Kommentera här: