ååå va underbart

japp, frisk igen, och det är så jeeekla skönt altså.
Alla är friska, Mini har lite hosta kvar. Men vi jobbar på att få bort den också.
Man uppskatar inte tillståndet frisk tillräkligt när man är det. Nu ska jag uppskata det varje dag jag är frisk. Det är hesmkt att vara sjuk. uscha.
 
Jaja, så i helgen var vi ute hos Manges föräldrar för lite fika och bad. Det var bara Mange som badade dock,och Manges mamma såklart. Jag vågade inte för jag var inte helt kry. Casper är ju stans störta badkruka så han hoppade också badet den gången. :P
 
I söndags for vi till Eskilstuna på dop. Mycket trevligt. Skönt att få komma iväg bort bara för en dag sådär.
Nu har jag börjat planera för Oscars dop. Å oj vad jag vill fixa saker, tyvärr så har vi ju inte ekonomin till det, så måste hitta lite budgetalternativ. Hehe. men det blir nog bra tillslut.
 
Igår, måndags, var Manges första riktiga semesterdag, och vi gjorde ingenting. Det var skönt, men framåt kvällen blev jag lite rastlös.
 
Idag har jag och Oscar varit i Bromma Block och shoppat lite. Men bara lite för jag hittade nästan ingenting. Varken till mig eller barnen. Tråkigt. Det blev lite drgglisar till Oscar som dreglar galet mycket just nu.
Mange och Casper var iväg och träffade kompisar.
 
jaja nu börjar familjen hungrig, så nu ska det lagas mat, ikväll bjuds det på pasta med ost och skinksås, kastar kanske i lite ärtor också. bara för att man bör äta lite grönt :)