ååå va underbart

japp, frisk igen, och det är så jeeekla skönt altså.
Alla är friska, Mini har lite hosta kvar. Men vi jobbar på att få bort den också.
Man uppskatar inte tillståndet frisk tillräkligt när man är det. Nu ska jag uppskata det varje dag jag är frisk. Det är hesmkt att vara sjuk. uscha.
 
Jaja, så i helgen var vi ute hos Manges föräldrar för lite fika och bad. Det var bara Mange som badade dock,och Manges mamma såklart. Jag vågade inte för jag var inte helt kry. Casper är ju stans störta badkruka så han hoppade också badet den gången. :P
 
I söndags for vi till Eskilstuna på dop. Mycket trevligt. Skönt att få komma iväg bort bara för en dag sådär.
Nu har jag börjat planera för Oscars dop. Å oj vad jag vill fixa saker, tyvärr så har vi ju inte ekonomin till det, så måste hitta lite budgetalternativ. Hehe. men det blir nog bra tillslut.
 
Igår, måndags, var Manges första riktiga semesterdag, och vi gjorde ingenting. Det var skönt, men framåt kvällen blev jag lite rastlös.
 
Idag har jag och Oscar varit i Bromma Block och shoppat lite. Men bara lite för jag hittade nästan ingenting. Varken till mig eller barnen. Tråkigt. Det blev lite drgglisar till Oscar som dreglar galet mycket just nu.
Mange och Casper var iväg och träffade kompisar.
 
jaja nu börjar familjen hungrig, så nu ska det lagas mat, ikväll bjuds det på pasta med ost och skinksås, kastar kanske i lite ärtor också. bara för att man bör äta lite grönt :)

Älskade ungar

Mina älskade underbara barn, vad skulle jag göra utan er!

igår var det 2 och ett halv år exat sen Casper tittade ut och våra liv förändrades för alltid. Till något helt underbart, vi blev föräldrar.

Och idag för 14 veckor och 3dagar sen tittade Oscar ut, och åter igen förändrades våra liv. Vi blev två-barns-föräldrar och Casper blev storebror.
Familjen känns mer komplett på något sätt, svårt att förklara.

Å dessa underbara killar jag har i mitt liv, vad jag älskar dem.

Aaaatchhooooo

Ja här nyser och snörvlas det om vart annat. Jag och Oscar är väl dem som är sjukast. Ögonen rinner på lillstackarn, nyser och nyser och så slemhosta på det.
Stackarn, redan andra gången han åker på en förkylning och han är bara lite mer än 3 månader. Åå vad jag vill kunna trolla och göra honom frisk.

Jag mår som sagt inte heller någe vidare, huvudvärk, snor, snor och snor, lite halsont och en svag feber på det jippi. Känns ju sådär nu när det fina vädret kommit tillbaka. Suck alltså.

Vi skulle åkt till barnens farmor och farfar igår, men det fick vi ställa in för att vi var så dåliga. Stackars Casper dom är frisk ( peppar peppar) fick stanna hemma med två sjuklingar istället.

Turligt nog har jag två fantastiska svärföräldrar som erbjöd sig att ta Casper idag så jag kunde vila mig ordentligt. Så nu har jag och Oscar sovit i två timmar. Oscar sover fortfarande, men den lilla magen kurrar så han vaknar väl snart kan jag tro.

Vill bli frisk nu, usch vad det är jobbigt att vara förkyld, speciellt i denna värme få man inget annat vill än att vara ute i solen.