Ikea för en hundring

Idag var jag på ikea med Ida och Alice. Jag skulle bara vara sällskap, men jag känner ju mig själv. förstod att jag inte skulle komma tomhänt därifrån. Frågan vara bara hur mycket fattigare jag skulle vara efter besöket. 
 
Men jag lyckades gå genom hela varuhuset utan att hitta en "bra att ha sak" eller "en sån har vi ju pratat om att köpa sak". Kännde mig riktigt stolt tills jag kom ut i lagar delen. Där hittar jag lavendel blommar för 25kr som jag bara måste ha. Men till mitt försvar så hade vi ju pratat pm att plantera lavendel, och för 25kr, hallå det kan man ju inte bara gå förbi. 
 
Så efter okea besöket var jag 4 lavendelplantor rikare och 100kr fattigare.  En bra dag på ikea helt enkelt. Å tacl Ida för en trevlig dag.
 
efter ikea besöket hämtade jag casper pch vi drog och handla mat. 
Lilleman är så duktig och kör egen kundvagn. Han tycker det är störtkul. Kanske brås han lite på mamma ändå.
 
 
när vi ändå hade ångan uppe tittade vi in på plantagen och köpte lite mer blommor. Men lilleman saknade små kundvagnar så det slutade med att jag körde runt båda pojkarna på plantagens urdåliga kundvagnar. De kanske är bra om man ska köpa 1000 liter jord.
 
 
Så nu har vi fina blommar på baksidan och framsidan. Dessutom doftar det gott från lavendeln. härliga sommar du är så välkommen.