Söndagsångest delux och en massa firande

Skoja inte vad jag har haft söndagsångest hela helgen. Jag har försökt förtränga det så gott det har gått. Vi har gjort saker hela helgen men titt som tätt har den lyckats klämma sig fram och jag har tryckt tillbaka den genom att fokusera och tänka på annat.

Men nu går det inte längre. Nu är det snart läggdags och det finns liksom inte så mycket mer att göra än att acceptera läget. Haha.

I lördags träffade vi familjen Hjortsten på förmiddagen och vi fick äntligen hälsa på deras nya lilla tillskott, Erik. Så fin och så lite. Bebis mys, härligt. Men måste säga att det kändes skönt att få lämna bort liten när han började skrika och gny. Men säga samtidigt att han var mycket snäll och tyckte inte ha skrek särskilt mycket. Vi firade även Alice i efterskott och Oscar fick också paket.
Sen bar det av till Lambarö för sjösättning av båten och middag. En mycket härlig lördag med massor av saker som distraherade mina tankar, perfekt.

Idag har vi haft Manges familj här på födelsedagsfika för Oscar och lite för Mange också. Oscar fick fina uteleksaker och böcker. Allt har redan undersökts och lekt med.

Till middag hade vi två av Manges polare på besök, vi snackade lite bröllopsplaner och annat då bägge kommer vara involverade i bröllopet. Kul men samtidigt overkligt att bollen nu är i rullning på riktigt. Det blir bra det här.

Nu blir det väl till att försöka sova, är lite sugen på att springa innan jobbet imorgon men tror dock att jag är lite för ambitiös. Men om barnen ändå vaknar sex tänker jag, så kan kag väl lika gärna ta en liten runda då än att bara sitta i soffan och vara nervös över första jobbdagarna, eller?
Men bara därför så kommer de väl sova till sju och jag kommer ligga och vrida mig i sängen och i te kunna sova redan halv sex. Suck alltså....

Vi får se imorgon hur det blir. Nu sova.

sista F-dagen

Idag är sista föräldralediga dagen för mig. Iaf om man räknar sammanhängande period.
jag kommer ju fortsätta vara föräldraledig torsdagar och fredagar fram till semestern. Det är det som gör att det faktiskt inte känns så hemskt att börja jobba igen. Jag släpper inte F-ledigheten helt. 
 
Så på Måndag smäller det, jag kommer ju bli helförvirrad när klockan ringer. Eller nja jag kanske faktiskt inte behöver ställa nån klocka, har ju barnen som alltid vaknar runt 6 tiden på morgonen. men jag kommer ju undra vafan jag ska göra, hur var det ny man gjorde när man jobbade. Ja herregud, tur att det bara är tre dagar såhär i början. Min hjärna har inte direkt gått på högvarv de senaste månaderna. Hur fåt man igång den igen, eller hur får man den på rätt bana-jobb banan, många bollar i luften m.m. vi får se helt enkelt. Mina kollegor får ha lite överseende med min totala förvirring i början. 
 
Fick frågan ugår om hur jag ska spendera min sista F-dag. Så vad har jag gjort egentligen? Inte mycket. Gått på promenad, varit i parken, cyklat med Casper bak i cykelstolen. Vilket han tyckte var mycket roligt och satt och skek och skrattade, haha. Började undra om jag vinglade mycket när jag cyklade, men tror inte det. Jag har även bakat tårtbottnar till tårtan vi ska bjuda på på söndag. Vi har handlat, ja en ganska vanlig dag helt enkelt. 
 
Förutom en sak. Jag har gjort nåt jag aldrig gjort förut idag. Jag anmälde mig till ett lopp. Jag ska springa vårruset iår. Helt galet men nu kör vi. Efter lite övertalning och pepp och en natts sömn hänger även Emelie på, heja oss. Friskt vågat tycker jag. 
Jag skulle velat springa på måndagen med Patricia som också springer, men det gick inte pga jobb. Så vi får springa tisdagen istället.
men heja Patricia säger jag också. Tycker vi är grymma allihopa som ens ställer upp!
 
 

Vi har haft det väldigt bra

Nu börjar resan lida mot sitt slut. Om bara några timmar lyfter vi mot Sverige igen.
jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta dessa veckor på annat sätt än med orden jättebra.
 
vi har kommit ifrån vardagen hemma vilket har varit otroligt skönt, vi har båda varit lediga och kunnat njuta av vår familj. Vi har träffat mamma och pappa / mormor och morfar och bara haft det jävligt bra. Tiden har sprungit iväg.
 
Mange och jag har fått egen tid utan barn vilket har varit skönt och nyttigt att få sakna dem en stund För det har vi faktiskt gjort även fast att det bara varit nån dag eller så som vi varit borta från dem. På vår egentid var vi en kväll och kollade filmen Captin America och käkade middag, ett dygn i washington med hotell där vi gottade oss i middag och alkohol och njöt av en natts ostörd sömn och en ordentlig sovmorgon. Vi passade även på att kolla in cherry blossom 
Under promenaden i stan hittade jag ju min gata också.
 
Igår fick Mange och jag en stund själva igen så vi drog iväg och åt lunch på cheesecake faktory, huuuur gott som helst och till efterätt tog vi såklart en cheesecake. Den var himelsk.
 
Oscar har blivit så stor under dessa veckor, han går bra nu, går hellre än kryper, han har slutat äta barnmat och äter nu det vi äter och det själv om han får välja. vi har till och med firat hans 1års dag här igår, fast det egentligen på torsdag han fyller.
 
 
 
vi hann också med en förtidig påskafton, påskharen var på besök och lämnade två korgar i mormor och morfars trädgård åt barnen. Dem bilderna finns på kameran som nu är nedpakad så det får ni se en annan gång.
 
ja det var ett axplock av allt vå har gjort, mer får ni höra när vi kommit hem. Jag kanske även bjuder på hela listan av allt som shoppats 😉
 
Over and out 😘