Vårt bröllop 23/8-14

Underbart, fantastiskt, roligt, lyckligt och trevligt.
Vet inte hur jag ska beskriva det med andra ord.

Bilder har jag ännu inte fått från fotografen. Men några bilder har jag skrapat ihop från vänner och familj. Å jag tror att de flesta av er är mest sugna på att se bilder än att läsa text. Men det gör inget för i detta fall säger bilarna så mycket mer än vad jag kan skriva. 

Nu har vi varit gifta i en vecka och jag är lyckligare än aldrig förr. Jag älskar dig Magnus!

Bara timmar kvar

Imorgon smäller det. 1 dag eller faktiskt bara timmar kvar, närmare bestämt 21 st timmar tills vi gifter oss. Iaf i skrivande stund.

Wiiiieee jag är så pirrig och faktiskt lite nervös. Men jag kan inte sätta fingret på exakt vad.

Idag har vi flängt omkring hela dagen. Först åkte vi med all dricka till festlokalen. Väl där fick vi se bordsupplägget och dukningen i verkligheten för första gången. Det blev så bra. 
Medan Mange packade upp drickat fixade jag med lite dekorationer på borden. Helt plötsligt kändes allt så verkligt. Det händer faktiskt på riktigt liksom å det är nära nu. 

Packade även upp gästbok, baren grejerna, fotoproppsen å lite annat. 
För alla Er som kommer, snälla glöm inte att skriva i gästboken och ta roliga bilder med rekvisitan som finns. Alltid ett roligt minne efteråt. Å just det glöm inte kontanter till baren sen 😉

Sen åkte vi tillbaka till Hässelby å plockade upp blommorna. Aaahhh fick se och hålla min brudbukett för första gången. Den är så vacker, tärnornas blommor är också fina, matchar mina så bra. Manges och Niklas blomma fick vi också plus en massa blommor till borden.

Svängde förbi hemma å lämnade av buketterna å vidare till Barkarby för att hämta tårtan. Mange nästan svimmade när han såg hur mycket tårta det var. Haha. 
Men även dem var superfinal och säkert jättegoda. Å så in till stan igen. Såklart var det kö vilket gjorde mig superstressad. Av nån konstig anledning, för vi hade egentligen inte särskilt brottom. Men det är väl det där att man inget kan göra i bilköer.

Väl framme så fixade vi med blommorna och ställde tårtan i kylen. Ja men just det, vi fick med en jättefin tårtställning också. Så allt kommer nog bli super bra. Så vidare till stället där vi hyrt Manges kläder för att hämta dem. Sen kunde vi lämna stan för att åka hem igen.  

Kändes skönt att åka där ifrån, för nu kan vi inte göra något mer, nu kan jag släppa alla tankar kring dekorationer m.m och bara fokusera på själva vigseln.

Vi håller tummarna för bra väder imorgon, eller iaf uppehåll så vi kan ta vår skål ute på kyrktrappan som planerat. Men vi får se imorgon hur det blir.Ett avslut

Idag var det dags att ta farväl. Det gör ont i hjärtat.
 
Idag var sista dagen på jobbet. Sista dagen på mitt första jobb som förskollärare. Efter 7 år och en månad byter jag nu arbetsplats. 
 
Jag lämnar en trygghet och superhärliga kollegor och blickar framot mot nya utmaningar och möten med nya personer. Det är helt och hållet självvalt, trots att jag trivs som fisken i vattnet så käner jag att jag är färdig där. Jag vill vidare, se mig omkring vad som finns och utveckla mig mer som pedagog. Enda sättet att göra det tror jag är att byta arbetsplats. Jag tror att det är nyttigt för en själv och otroligt utvecklande. So here I go.
 
Under mina år i Framtidsfolket har jag utvecklat mig själv både personligt och som förskollärare, jag har lärt ,mig mycket om mig själv och andra människor, jag har träffat personer som kommer stå mig nära förhoppningsvis livet ut, jag har träffat personer som har gett mig styrka och glädje, jag har mött personer som visat mig vilken sorts av människa jag vill vara, jag har träffat personer som fått mig att tänka till och personer som lärt mig att se positivt på saker.
Jag har utvecklats mycket som pedagog och fått möjligheten att prova mina ideer och teorier med stöttande kollegor. Allt detta har gjort att jag tror mer på mig själv och min kunskap som pedagog. Allt detta har bidragit till att jag vågar ta setget ut utanför min trygghet och prova mina vingar på annat håll.
Men framför allt har jag fått dela en arbetsplats med kollegor som bjuder på sig  själva och som sprider glädje.
 
Tack snälla ni för fin present, jag kommer sakna er så!
 
Nu mot nya spännande utmaningar, jag ser ju faktiskt fram emot det också.