Testpiloten igen.

Japp då var man utvald till testpiloten igen. Denna gång fick jag prova Grandiosa pizza rulle.
Den finns i tre olika smaker. Tråkig som jag är valde jag den klassiska med ost och skinka. 


Finns även smakerna mexicana och pepperoni. 

Måste säga att jag blev glatt överraskad över själva förpackningen. En jättesmart förpackning som inte är sådär 10 gånger större än själva produkten och som hade sina finesser. Bland annat så värmde man puzzarullen i kartongen den kom i, man tryckte in kartongen på två ställen så att luften ska kunna cirkulera. 


Efter 2 minuter är pizzarullen färdig och man delar smidigt kartongen på mitten med hjälp av en remsa man drar i. Huxflux har man nu sin pizzarulle i handen och kan äta direkt. Hur smidigt som helst 


Själva pizzarullen var god men smakade mer som en varm macka med ost och skinka, vilket inte är illa det heller. 
Det var bra med fyllning och fyllningen smakade faktiskt mer än vad jag hade förväntat mig.

Jag gillar det även om det kanske inte är det mest nyttigaste man kan äta. Men att det var så smidigt och gick så fort att värma är ett stort plus för mig då jag offras känner mig lite stressad vid lunchen här hemma. Smidigt också om man ska iväg, bara att värm och ta med ju. 

Allt för denna gång. Å Bill du också bli testpilot klicka dig in på Smartson.se

Stackars liten

Min lilla pluttis är sjuk, ååh vad jobbigt det är när ens barn är sjukt och man inte kan göra så mycket åt det.

Lilla Casper har haft hög feber sen igår kväll, yrat och knappt känt igen mig. Usch det var lite läskigt. Tur att han kände igen pappa sin som kunde lugna honom och fick ligga bredvid. 
Lilla skrutten tvär vägrade också att ta lite alvedon så febern fick vi inte ner. 
Vart har han fått denna envisa sida ifrån?

Just nu verkar han vara feberfri, har inte kollar med tempen än, men känns inte varm och verkar må mycket bättre om än lite trött. 
Idag ska vi bara vila i soffan och kurera oss. Håller tummarna stenhårt för att lilla O ska klara sig och att Casper inte får tillbaka febern.

Mina älsklingar 

Träningen

Nu när tid ges och jag inte har en massa annat att göra vill jag passa på att dela med mig av vad som har blivit en vardagsrutiner för mig och som gör att jag mår bra.

Min träning som består av löpning och lite magövningar. 

Jag försöker springa varannan dag om foten, som jag stukade för ett par veckor sedan, tillåter samt vädret. Men hittills har det faktiskt gått bra. 
Jag har min standardrunda på 6-7 km runt om Hässelby. 
Måste säga att jag känner mig lite stolt över att faktiskt orka runt rundan med en hyfsad tid. 

Sen har jag laddat hem en app som hjälper mig med min magträning, and I livet it. För varje träningspass utökas övningarna i antal, har inte hållt på så länge men känner redan att jag orkar mycket mer än första gångerna. 

Träningen har blivit en del i min vardag och jag tror att den gör att jag mår bättre både fysiskt och psykiskt.