Milen avklarad

Det är helt sjuk, kan knappt fatta det själv, men nu har jag äntligen sprungit milen.
Känslan är helt underbar. Jag överträffade mig själv, jag klarade det å jag sprang faktiskt hela vägen. Så stolt just nu så jag håller på att spricka. 

Det verkar som att det suttit nån psykisk spärr i huvudet på mig, att jag inte klarar av att springa en mil. Det känns så skönt att ha bevisat gör mig själv att jag faktiskt klarar det. 

Lite mer än halvvägs så kändes det så grymt bra och så kom bästa låten (happy) i lurarna och allt kändes så lätt, ville börja dansa av glädje över att det kändes som att jag skulle fixa det. Haha, va löjligt det låter nu. 

Sen måste jag skryta lite också, efter milen så gjorde jag en massa situps, hela 138 st. 😀👍


I fredags så anmälde jag mig till hässelbyloppet, vilket är en mil. Och jag är bra sugen på att anmäla mig till topploppet också och även där springa 10 km. Det måste ha varit anmälan till HBY-loppet som gjorde att jag kände att nu jävlar så jag springa den där milen.

Ojojoj nu köööööör vi
Haha vi går se hur länge det håller i sig...

Glad midsommar

Glad midsommar på Er alla fina där ute. 

Vi spenderade midsommar på Ekerö som vanligt. Eller ja jag har väl gjort det de senaste fyra åren iaf. Tycker det är väldigt mysigt där. Det är dans runt majstången, lotteri och lekar för barnen. Jättemysigt helt enkelt. 
Sen middag hos Manges föräldrar där hela familjen samlas. 
I år saknade vi Manges syrra med familj, å sen var det lite kyligt ute men vi släpp regnet. Alltid nåt 😊

Tunga steg

Vilken jävla dag!
Eller hela helgen har varit helt upp och ner.
Men nu håller jag tummarna för att morgondagen blir vändningen. Jag vill ha tillbaka min "tråkiga" vardag.
 
Please...