Äckelpäckel

Ja igår var inte riktigt min dag. Haha.
det började redan när jag gick upp, allt gick emot mig tyckte jag. när jag får den känslan blir min inställning kanske inte den bästa vilket säkert gör sitt till att inget blir bra.
 
ja herregud. fram till eftermiddag var allt bara skrutt. Sen kom glada familjen Paulsson på besök. Allt blev genast mycket bättre. Underbart med vänner som kan få en på
bättre humör genom att bara dyka upp.
 
idag ny dag nya tag. Vet inte riktigt vad jag och barnen ska hitta på idaf. Än har vi inte klivit upp ur sängen. Det är bolibompa på tv och Diego på paddan. Så än så länge ligger lungt här hemma.
 
Vi skulle behöva komma iväg och handla lite kläder till casper dom bara växer och växer. Men jag vet inte om vi orkar det. 

Vårruset 2014

Så har jag äntligen sprungit mitt första lopp. Vårruset. Ett 5 km lopp som går genom norra Djurgården. 
 
det var gaaaaalet mycket folk. Jag stod i startbåset och bara häpnade av hur mycket folk som springer lopp. Varför har kag inte gjort detta tidigare? 
 
I startbåset och värmer upp med Friskis och Svettis.
 
jag stod i det första startbåset.dåhär såg det ut i de typ sju andra. 
 
Jag sparng i tidsklassen och då var de två första starterna reserverade för tidspringare. Sen kom klassen fun-run som hade fler starter och man startade utifrån vilken takt man ville springa i. jättesmart.
 
eftetsom jag valde tidtagningsklassen så blev min tid registrerad från det att jag passerade startbågen till det att jag passerad målbågen.
det gick lite trögt i början av loppet när alla skulle iväg. Men tillslut hittade man sin takt. Jag var dock lite missnöjd med min tak. Hade gärna sprungit lite snabbare. Men men. min tid blev iaf 28,45 vilket jag är nöjd med. Har sprungit 5km snabbare här hemma men tycker ändå att det är en hygglig tid för att vara mitt första lopp.
 
 
Fick medalj å allt. 😊
 
 
nästa lopp blir topploppet och sen Hässelby loppet.
 
 

Pepp.

Håller spm bäst på att peppa mig själv inför vårruset som jag ska springa på tisdag.

Det går sådär, efter en längre tids förkylning så har jag tappat mycket. Kändes som att börja om från början med löpningen inverkan av veckan. 
Men skammen som ger sig. Tredje löppasset efter förkylningen gav jag mig ut på en långrunda. Och jag klarade set, Dick i något lägre tempo, men jag klarade det!

Känner mig så jäkla nöjd med mig skälv just nu. Hela 8,46km sprang jag igår. Hehe med en liten pause för att byta några ord med Emelie som också var ute och sprang. Men ändå. Jag sprang nästan 1 mil. Snart snart springer jag nog milen. Hej mig.


Idag blir det till att försöka hitta nån snygg topp till kvällen som kommer spenderas på en skärgårdsbåt med fina kollegor och förhoppningsvis god mat och dryck. 
Kanske ska försöka hinna med en liten vila också. Stor barnet vaknade kvart i sex imorse.