Längta längta längta

Om fjorton dagar åker vi och guuud vad jag längtar. Allra mest längtar jag efter miljöombytet, sen såklart efter mamma och pappa och så lite efter barnvakt/ hjälp med lilleman. Inte för att han är jobbig, han är det underbaraste som finns. Men lite avlastning är ju skönt.

Ojoj ikväll ska vi fylla i det där formuläret som ska fyllas i för att kunna få komma in i USA. Esta eller nåt hette det, som kostar 7 dollar, men dem är noga med att skriva att det inte garanterar inträde för att man fyllt i det. Fattar inte riktigt varför man ska fylla i ett heller och tycker det är dåligt att de tar 7 dollar per såntdär formulär och alla som ska in måste ha ett eget formulär. För oss blir det då 21 dollar vilket är typ 145 kr eller nåt, inte så dyrt men ändå. Vart tar de pengarna vägen? Aja bara att göra.

Mange kom hem idag och berättade om en familj som varit på mauritsius, när de skulle hem fick ett av barnen inte flyga för att det hade vattkoppor. Jag förstår ju varför och så , men jobbigt. Nu täcker ju försäkringar och så sånt. Men tänk om Casper får vattkoppor när vi ska hem, då måste jag åka hem själv. Det kommer ju bli jättejobbigt för mig som är så flygrädd. Jaja det får vi hoppas inte händer.

Nu ska vi försöka få lilleman att sova sen ska vi fylla i det där formuläret.

Carro