Seriöst

Jag vet inte vart jag ska börja. 
Jag är ju inte den som brukar skriva om hur jag tycker om andra människor. Jag försöker att inte bry mig så mycket om det som jag inte gillar och fokusera på sånt jag gillar istället. Har märkt att det är mycket enklare och mindre energikrävande.
 
Men ibland så går det bara inte. Jag kan inte påstå att jag är den mest mogna person jag känner, absolut inte och det vill jag väl inte framstå som Heller. Men jag blir så trött på omogna personer, herre Gud säger jag bara. Folk som tycker att de är så himla mycket viktigare och bättre än alla andra. Folk som inte fattar när de går övergränsen och folk som gör otroligt löjliga saker för att typ "hämnas" eller försöka se cool ut. 
 
Ibland kan jag tycka att det är synd att jag inte har mer mod att våga säga rakt ut till de personer som jag tycker är omogna, men sen tänker jag, vad skulle det vara bra för? Antagligen ingenting för jag tror ju inte att de personerna tycker som jag så varför lägga energi på det då. 
 
Ehhee ja nu blev det lite snurrigt här, det jag vill få fram är att jag är så trött på folk som beter sig som om de vore små tonåringar fast i själva verket är några år ålder än mig själv, ta och väx upp!