Framme

Nu är vi äntligen här.
flygningen gick faktiskt bra. När vi landat 1 timme senare än beräknat med två trötta men förväntasfulla barn, en lååång stund i kön för pass kontroll och förrvirring då vår vagn var borta( men återfanns vid flygplanets bagagerum) så kom vi äntligen ut från flygplatsen Och barnen kunde krama om sin Morfar.
 
Han berättade att det hade varit storm och undrade hur flygningen varit. Vilken sablarns tur att vi inte känt av nån storm alls. Flygningen gick nämligen hur lungt som helst, lite skakit vid start och landning, men det är ju vanligt. Tur att det inte kändes av nån storm för då hade jag ju gråtit hela vägen hit. Uscha.
 
när vi stod i kö till passkontrollen så går man ju igenom en såndär labyrint av remmar som visar hur kön ska gå. När vi kom fram till den stannade casper och tittade på den delen som var tom och utbrister helt seriöst " vackert"
haha söta unge tyckte det var fint med alla de där remmarna mellan pinnarna uppstälda som gångar. 
 
Hemma hos mormor och morfar tar morfar fram en kasse med bilar. Jag vet inte hur många bilar det är men det är gaaaaaalet mycket, alldels för mycket. casper blir såklart helt lyrisk och bara leker och leker, notera att klockan är halv två på natten för oss. Han vägrar äta och han vägrar sen att gå och lägga sig. 
 
Men idag på morgonen innan resten av washington vaknade så byggdes det en låååååååång bilkö av alla bilar i mormor och morfars tv-rum.
 
Ja ni ser, man ser inte en hela kön på bilden, den går liksom runt fåtöljen därborta.
 
idag roar vi oss med att ta igen oss och åka och handla lite mat inför middagen. Pappa/morfar jobbar och när han kommer hem ska vi ut och springa lite. Ska bli skönt att kicka igång kroppen efter denna resa. 
 
Vi lämnade ett ganska varmt och härligt vår stockholm och åkte hit. 
 
Visst solen skinner för fullt, men va fan, det är snöööööö och bara nån grad varmt. Suck. Men på fredag ska det tydligen bli 20 grader varmt, wiiiiihooooo.
 
See ya! 😉
1 Ola:

skriven

Hälsa min Carro om ni stöter på henne! Hon irrar omkring i Washington också tills på söndag. :)

Kommentera här: