Slut på usch blä och tvi

Ja nu är det slut på det.
har tänkt att jag söka blogga de senaste tre dagarna men jag har inte haft nåt roligt eller positivt att skriva Om.
Så nu har jag lovat mig själv att sluta skriva om tråkigheter som händer, sluta beklaga mig över det mesta och vara nöjd med det jag har. 
Jag ska från och med nu försöka skriva positiva saker, för hur kul är det att läsa om när jag beklagar mig över vad som egentligen är småsaker. Å jag menar hur svårt kan det vara att skriva om roliga saker som Händer, så tråkigt liv har jag ju inte.
 
Så idag är jag glad över att vi mår bättre, att det förhoppningsvis är både jobb och förskola som gäller imorgon. Jag längtar helt enkelt tillbaka till vardagen hur konstigt det än låter. Men som sagt jag är glad att jag lever, att jag har världens finaste unge och en till på G och såklart har jag världen finaste sambo.
 
som jag säger till barnen, Har man inget snällt ( i mitt fall positivt) att säga, så säg ingenting.
 
 

Skidsugen

Jag har varit så otroligt sugen på att åka skidor nu i ett par veckor.
Det var riktigt länge sen jag stod på några nu. Vill ge mig ut i backarna och svicha ner.

Kollade lite på backen på Ekerö, tror den heter Ekebyhovsbacken eller nåt sånt. Var inte alls farligt dyrt att köpa ett liftkort, för en dag kostade det 200kr tycker jag inte är så farligt. Sen ligger det ju så nära vilket är ett stort plus. några åk borde väl råda bot på mitt sug kan man tycka. Men frågan är när man ska ge sig ut.

Nästa helg går ju inte, då fyller lilla knytet år, helgen därpå är mamma och pappa hemma så det är först om tre veckor. Å man vet ju aldrig, då kanske det är vår, det kan ju gå fort ;)

Snörvel

Jomen visst.
håll ut i veckan och havirera på helgen det är min melodi det. Usch för att vara förkyld, både ögon och näsa rinner, halsen gör ont och jag orkar inte mycket.
 
men hoppas detta är värsta dagen så att det bara blir bättre nu.
 
imorgon hade jag tänkt att provbaka tårtan som jag vill göra när Casper fyller år.
har köpt en kakform som ser ut som en bil. Min tanke är att göra en sockerkaka i formen, dela den i tre lager och ha fyllning mellan. Sen klä bilen med ett marsipantäcke och sist göra konturerna med mån gelépyntningsglasyr typ. Låter kanske lite avancerat men i mitt huvud verkar det lätt. Återkommer med svaret nån annan gång.
 
snart serveras det pannkakor här hemma.....mmmmm vårt lördagsmys.