Irriterad delux

Att det ska vara så förbaskat svårt.
Å de säger att apple är användarvänligt, my ass att det är.
Hatar, jag verkligen hatar Itunes. Finns inget värre.
Icloud har jag förstått mig på, men nu kan jag inte använde det på datorn längre för det kräver att man har windows 7 eller 8. Å det har inte vi och vi har inte tänkt skaffa det heller.
 
Hur gör jag för att få över mina bilder från Iphonen till datorn. Måste tömma Iphonen för att det inte finns mer utrymme.
 
Gaahhha håller på att bli tokig. För att ta ett kort med telefonen måste jag nu radera ett annat för att få plats. Gissa om det är irriterande att inte bara kunna tömma telefonens bilder till datorn. HJÄLP mig snälla...
 
Jag som var helt inställd på att skaffa mig en Iphone 5s, börjar nu tro att Mange kanske har haft rätt hela tiden. Skit i apple och skaffa andriod.

Nöjd, så nöjd

I förrgår tog jag inte nån morgonpromenad eftersom jag hade bägge barnen hemma.
Casper fick en ledig dag. Å vad vi mös och mös, eller?
Jodet gjorde vi såklart, men ett och abbat tjafs hann vi med också. Men åå vadjag älskar dessa ungar alltså.

Jaja nu var det inte det jag skulle skriva om, eftrsom jag inte kunde ta min morgonrunda fick det bli en eftermiddagsrunda när Mange kom hem.
Så jag slapp dra omkring på vagnene. Det var skönt. Fick nån knasig ide om att jag skulle börja jogga och se hur långt jag orkade det.

Gissa om jag kände mig nöjd när jag komhen igen joggandes. Hade alltså orkat jogga hela min runda. Nästa. 5km. Så sjukt nöjd. Kanske inte världens bästa tid, men jag gjorde det iaf.

Så blev det en favorit i repris igår eftermiddag också. Denna gång var det lite tyngre att ta sig runt men det gick. Shit alltså, vad händer egentligen?

Nöjd, nöjdare, nöjdast!

Hundägaren som inte plockar upp bajset, Se hit!

Nu är jag så förbaskat trött på att nästan dagligen efter att ha lämnat Casper på förskolan ha hundbajs kletat på vagnsdäcket.
 
 
 
hur svårt kan det vara att plocka upp skiten efter sin hund?!
 
för mig blir det dubbelt jobb då jag har en sovande bebis i vagne som ska rullas in i hallen ( för han kan inte stå ute då vi har gatan precis utanför). Men kan inte rulla in vagnen med bajs på, så måste först lossa däcket på vagnen ute och hoppas att bebis inte vaknar eller att vagneninte  välter. Sen försöka göra rent däcket för att krångla på det igen med bebis sovandes i vagnen. Händer flera gånger att han vaknar och så är förmiddagsvilan förstörd och där med dagen fram till efter lunch. 
 
Å nej jag rullar inte i det med flit, men jag hår ju inte och spanar efter hundbajs helle. Går ju på trottoren dör man kan tycka att man inte ska behöva hålla ögonen öppna för hundskit. Annat vore det om jag gick i skogen, unte för att för att det är helt okej där heller. Men hade nog varit mer uppmärksam.
 
Ajs det jag vill säga är att PLOCKA UPP DIN HUNDS SKIT!