Försäkringsdjungeln...

Dagen bara flög iväg. Ibland kan det också vara skönt, men nu tycker jag att tiden går så väldigt fort. Snart är ju Mange tillbaka på jobbet och jag och Casper återgår till vardagslunket. Det är iof inte så illa det heller, men det är underbart skönt att vara hemma hela familjen. Nu har vi ju hela augusti tillsammans också så jag ska inte klaga, inte än i alla fall :P
Så vad har hänt? Manges föräldrar kom på besök imorse, med bullar :) och så hade de varit och hämtat upp dopskeden han fick i doppresent, nu är det graverad och klar att använda. Oftast blir det ju att dopskedar bara ligger, så var det iaf med min. Men vad är vitsen då liksom, nu ligger den i bestiklådan och kommer förhoppningsvis att användas.

Sen bar det av mot familjen Hjortsten. Det var mysigt, lite fika och en fräch lunch. Vi blev bjudna på bagetter med massor av olika nyttiga pålägg. Varför har man aldrig tänkt på att göra det till lunch, gott och smidigt. Tack snälla Ida och Björn för lunchen, som sagt den var toppen. :D Det var inte bara lunchen som var bra, det är alltid trevligt att träffa dem. Vi måste bli bättre på att träffas lite oftare bara, känns som att det går evigheter emellan tillfällena.

Tyvärr var vi tvugna att dra oss därifrån efter vad som kännts som typ 10 minuter, men som egentligen var typ 3 timmar. Mange hade bokat in ett möte med försäkringskassan, de skulle komma hem till oss :O
Vi hade försökt att teckna en barnförsäkring för Casper igår via telefon, men det var helt omöjligt, dem proppsade på att skicka hem nån till oss som gick igenom allt. Säkert för att kolla att han såg frisk ut, det är iaf vad jag tror.
Men men...mötet gav inte så mycket, hon sa mest saker som vi redan visste om försäkringen, sen gjordes en "hälsokontroll" på Casper vilken innebar en massa frågor bara, som skulle kunnat ställts vi telefon. Nu är han iaf försäkrad. Hon försökte dock få oss att teckna fler försäkringar, men den gubben gick inte. Haha. Kan ju vara lite därför dem skickar ut folk också, lättare att få dem att teckan fler försäkringar på en gång.

Ja vad hände sen, Casper skulle vila en stund vilket resulterade i att hela familjen somnade. Det var skönt att få sig en liten tupplur sådär på eftrmiddagen. Nu kanske man orkar kolla på en film ikväll.  Eller så snyggar man till bloggen lite :)

Carrro

Kommentera här: