Nej nej nej

Mange och jaStatt och njöt av att julledigheten börjat och att vi sluppit vinterkräksjuka. Vi va riktigt nöjda där igår kväll.
 
gick och la oss, Casper pep och kom in till oss redan vid ett-tiden.
ca en timme senare vaknar vi av att lilleman spytt ner hela vår säng plus hela  Mange.
Score!
Bara att tända överallt ch börja saneringen av barn, säng och en inte så munter Mange. 
 
Vi kommer väl isäng igen 40 minuter senare. Mange utan täcke och Casper nerbäddad i sin säng igen.
Mange var inte road, stackarn, han som har värsta fobin för att kräkas och är tokigt nervös denna tid på året då vinterkräksjukan går. Förra året tog han till och med ett testa för att se om han inte var imun mot vinterkräksjukan. Det var han inte. Inte det svaret han ville ha. Jag tyckte det var lite komiskt att det var han som blev nerspydd när han har sån fobi. Men det var nog bra att jag höll inne med det inatt.
 
sen vid fyra guiden satte det igång igen. Denna gång fick jag upp honom på golvet innan det värsta kom upp.  Mange var helt slut efter tidigare händelse så han lyckades sova sig igenom andra omgången.
 
men sen tyckte tydligen Casper att det var klart och han tänkte minsann inte gå och lägga sig igen. Han var pigg och hade hur mycket energi somhelst. Tokiga lilla barn.
Så min dag började redan vid fyra imorse. Yeahy.
 
Tycker att jag med all rätt kan gå och sova typ nu, kl sju.
casper däremot höll igång till elva på förmiddagen, sen tvingade vi honom i säng. Sov två timmar sen var han en liten solstråle som levde loppan här hemma med två galet trötta föräldrar. 
 
Nu håller vi tummarna stenhårt för att vi inte blir sjuka.
 
ja men trevlig Tart på julledigheten alla!

Kommentera här: